Din egen nettbutikk på 3 minutter

Hos MyShopNow har du mulighet til å lage din egen butikk på Internett, uten å skrive en eneste kode eller bekymre deg for varelagre, forsendelser eller fakturering.

Dette kameraet, et Olympus D-340R, vil koste ca. 3800 kroner, inkludert frakt og moms. Tilsvarende modell i Norge (D-830) har en veiledende pris på ca. 5000 kroner. I tillegg får du hos MyShopNow 140 kroner i provisjon. Bare husk at du ikke har garanti ved slik import.
Dette kameraet, et Olympus D-340R, vil koste ca. 3800 kroner, inkludert frakt og moms. Tilsvarende modell i Norge (D-830) har en veiledende pris på ca. 5000 kroner. I tillegg får du hos MyShopNow 140 kroner i provisjon. Bare husk at du ikke har garanti ved slik import. Vis mer
Publisert

Det er i USA det skjer: Stadig dukker det opp nye muligheter for å tjene penger på Internett, enten det er for eiere av 3810">små og store webtjenester, eller for vanlige nettsurfere som for eksempel får 4122">betalt for surfe.

MyShopNow er et helt nytt konsept – vanlige nettsurfere kan smertefritt sette opp sin egen nettbutikk og få inntekter av salget som skjer gjennom denne.

Tre minutter og du er i gang

Hele prosessen er svært enkel, du fyller ut noen skjemaer med navnet ditt, adresse og selvvalgt brukernavn. Deretter velger du ut de varetypene som du synes er mest interessante, og innen et halvt minutt dukker din egen butikk opp på skjermen med en unik adresse.

Prosessen er enkel, men kanskje det er alt for automatisert? Du har nemlig ikke så veldig stor makt over hvordan din butikk skal se ut.

5% i fortjeneste, men hvem blir kundene dine?

MyShopNow lover å betale deg 5% av alt salg som skjer gjennom butikken din. Dette virker kanskje ikke som særlig mye, men det er faktisk en helt grei provisjonssats for denne typen virksomhet.

Det finnes nemlig allerede mange muligheter for å representere butikker på Internett med provisjon av salget som gjenytelse – men dette er løsninger som krever at du utvikler store deler av løsningen selv. For eksempel har Amazon et slikt system, og betaler 5-15% av nettoprisen til sine representanter. Enkelte store butikker for datautstyr betaler helt ned i 3%. Når du altså får 5% for alt salg, uten å måtte lage noen webløsning selv, er det ganske bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.