Dine bilder på mobilen

NYHET: Liker du å pynte telefondisplayet ditt med diverse bilder, men er lei av dyre bestillings-tjenester? Et norsk selskap lanserte nylig en interessant løsning.

Dine bilder på mobilen
Publisert
Sist oppdatert

Mange brukere av fargeskjermstelefoner ønsker å ha personlige bilder som bakgrunn eller til å sende som MMS. Det er mange muligheter til dette, men som regel kreves det at du bestiller bildene fra en leverandør som gjerne tar seg godt betalt. Hva om du har kule bilder liggende på din egen PC og som du har lyst å flytte over til mobilen?

Du kan gjøre dette gratis - via Bluetooth eller infrarødt, men det forutsetter at du har en PC og telefon som støtter en av disse teknologiene, og det er ikke garantert at det vil fungere smertefritt.

Med programmet ZapEasy kan du sende slike bilder med ett museklikk. Alt som skal til er at du laster ned og installerer programmet, og registrerer deg. Når programmet er aktivt, kan du rett og slett høyreklikke på et hvilket som helst bilde, enten du finner det på internett eller på harddisken din. Når du trykker på et menyvalg som heter Send to ZapEasy, sendes bildet over til telefonen. Du må bare velge hvilken mobiltelefon og operatør du bruker.

Den eneste haken med denne tjenesten er at det koster 10 kroner å få sendt et bilde over, noe du altså kan gjøre gratis via trådløs kommunikasjon. Men for all del, ideen er kjempegod, og vi håper også at prisen etter hvert blir satt ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer