Norgesferie

Dingsene du må pakke med i sommer

Mobilen er selvskreven, men hva annet bør du ha med på tur?

TRÅDLØS LYD: Spill musikk fra mobilen med en Bluetooth-høyttaler. Denne fra Ultimate Ears tåler dessuten vann. Foto: Pål Joakim Pollen
TRÅDLØS LYD: Spill musikk fra mobilen med en Bluetooth-høyttaler. Denne fra Ultimate Ears tåler dessuten vann. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fellesferien er godt i gang, og er du blant dem som snart skal begi deg ut på ferie, er det viktig å pakke med seg det viktigste.

På grunn av coronaviruset har mange igjen lagt ferien til Norge, mens for andre blir det kanskje ikke så annerledes enn de hadde tenkt. Antakelig blir det norgesferie på de fleste av oss selv om reiserestriksjonene er blitt mykere de siste ukene.

Uansett om du skal holde deg i nærområdet, reise langt, dra på stranda, i skogen eller på fjellet, være på båt eller i bobil - kommer du mest sannsynlig til å pakke med noe elektronisk utstyr i bagasjen.

Her er våre anbefalinger til dingser som kan komme godt med. ferien!

Bagasjevekt

Skal du ut og fly kan det være lurt å ta med seg en bagasjevekt.

Flyselskapene har gjerne strenge krav til vekten på bagasjen du sjekker inn. Har du pakket litt mye og vil unngå å betale for overvekt, kan en bagasjevekt være et smart kjøp.

Vil du holde deg innenfor vektgrensa og samtidig ha mulighet til å lade mobilen kan kanskje trillekofferten Bluesmart være noe for deg: Den har nemlig alt fra innebygd GPS, vekt og muligheten for å lade to enheter. Men det skal sies at den også har noen ulemper, som at den er veldig tung.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer