DinSide og TV2 samarbeider

DinSide og TV2 inngår nå et omfattende redaksjonelt samarbeid på internett. Dette innebærer at Norges to raskest voksende nettsteder – ifølge Norsk Gallups undersøkelser – nå kommer til å integrere hverandres nettsteder med gjensidige henvisninger på alle nivå. Avtalen innebærer også at DinSide og TV2 vil samarbeide om en del nye tjenester og nytt innhold på nettet. TV2.no og DinSide vil fortsette som selvstendige enheter med hver sine organisasjoner

DinSide og TV2 samarbeider
Publisert

– Samarbeidet vil gjensidig styrke både TV2.no og DinSide.no. Det skal bli lettere for folk å finne frem til det beste på nett i Norge av nyheter, sport, vær, underholdning og nyttetjenester, sier redaktør for internett i TV2, Ivar Steen-Johnsen.

– Vi i TV2 er sterke på levende bilder, nyheter, fakta og underholdning. Din Side bringer inn stoff om data, bil og personlig økonomi og en sterk auksjonsmotor. Vi kompletterer hverandre med særdeles godt redaksjonelt innhold innen ulike områder, og et samarbeid er derfor naturlig.

– TV2 lager – etter min mening – et av de mest spennende nettstedene i Norge, sier ansvarlig redaktør Bernhard A. Steen i DinSide. Når det gjelder bruk av levende bilder, hvor blant annet man kan se det enkelte innslag i nyhetene, befinner de seg blant de mest avanserte nettstedene i verden. Vi har på vår side vist at vi kan utnytte nettet på måter som få andre innholdsleverandører, og er naturligvis opptatt av de distribusjonsmuligheter vi får sammen med TV2. Det er naturligvis spennende å arbeide sammen med en av de mest aggressive medieaktørene i Norge om fremtidens medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.