Disse får ikke iOS 17

Apples store iOS-oppdatering byr på mye nytt, men ikke alle iPhone-modellene får oppgradert.

IOS 17: Versjon 17 av iOS lanseres til høsten, men ikke alle iPhoner får oppdateringa. Foto: Apple
IOS 17: Versjon 17 av iOS lanseres til høsten, men ikke alle iPhoner får oppdateringa. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka avholdes Apples store utviklermesse, WWDC, i Cupertino i California. I år var det AR-briller som stod øverst på menyen, men en ny versjon av iOS ble også introdusert.

Dette er nytt

iOS 17 kommer med en rekke nyheter til viktige apper.

Telefon-appen, som knapt har endret seg siden iPhone ble introdusert i 2007, får et løft. Kontaktplakater er en nyhet som lar deg lage din egen visuelle profil som vil vises til mottakeren når du gjør et anrop. Du kan legge til bilder og Memojier, og du kan også endre på både farger og tekst. Det minner ganske mye om låseskjermen på iOS 16.

I iOS 17 vil du også få en transkribering av telefonsvarermeldinger. Kjekt om du mottar en beskjed, men ikke har anledning til å høre på den hvis du sitter i et møte eller holder på å legge unger.

I FaceTime blir det dessuten mulig å legge igjen videobeskjeder til en mottaker dersom du ikke får svar. FaceTime vil for øvrig også komme som app til Apple TV, slik at du kan føre samtaler på tv-skjermen via iPhone eller iPad.

iMessage får en rekke nye funksjoner, inkludert emoji-klistremerker og muligheten til å lage noe kalt Live Stickers ved å bare løfte et objekt fra et bilde. «Check In» er en nyhet som lar deg varsle familie og venner om at du har kommet deg trygt hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.