Bose lanserer QuietComfort Earbuds

Disse har mange ventet på

Selskapets første helt trådløse ørepropper med støydemping.

ENDELIG: Nå har Bose lansert sine første true wireless-ørepropper med aktiv støydemping. Foto: Bose
ENDELIG: Nå har Bose lansert sine første true wireless-ørepropper med aktiv støydemping. Foto: Bose Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I markedet for trådløse ørepropper dukker det stadig opp nye produkter, og mange har ventet spent på når Bose, som i mange år har vært regjerende på støydemping, skulle få ut fingeren og lansere helt trådløse ørepropper.

Det har de nå. Bose Quietcomfort Earbuds med aktiv støydemping kommer i butikkene 5. oktober, og hånd i hånd lanserer selskapet også en rimeligere, sportslig utgave, riktignok uten støydemping.

Quietcomfort Earbuds

Starter vi med den gjeveste modellen, i hvert fall prismessig, er dette altså et par ørepropper med aktiv støydemping, der mikrofoner både på innsida og utsida plukker opp støy fra omgivelsene, og der øreproppen genererer de «motsatte» lydbølgene for å nulle dem ut.

Øreproppene har utbyttbare tupper med finner (to par følger med - liten og stor), der finnene gir støtte i det ytre øret for å sitte bedre og skape en bedre forsegling. De har IPX4-sertifisering og skal fint kunne brukes i regnvær, ifølge Bose.

Hver ørepropp veier 8,6 gram, omtrent det samme som Sony WF-1000XM3-proppene (8,5 gram). Til sammenlikning veier Airpods Pro 5,4 gram, mens Sennheiser Momentum True Wireless 2-proppene veier 6 gram, så Bose og Sony er litt tyngre der, selv om alle nevnte modeller har aktiv støydemping.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer