Lag julekortet på mobilen

Disse julehilsningene vil garantert falle i smak

Her er appene du kan bruke.

JULEKORT I SISTE LITEN: Det har blitt enkelt å lage fine julekort selv med mobilen. Foto: Kirsti Østvang
JULEKORT I SISTE LITEN: Det har blitt enkelt å lage fine julekort selv med mobilen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Juleaften nærmer seg med stormskritt, og det er mye som skal ordnes før den store dagen, inkludert å lage julekort. De hersens julekortene... De du hvert år tenker at «neste år, da skal jeg lage de tidlig!». Og så kommer du til 22. desember, og så har du ikke begynt på dem i år igjen.

Men fortvil ikke, her er noen apper du kan bruke!

Pic Collage

Pic Collage er en av våre favoritter når det kommer til å lage fine fotokollasjer på mobilen.

FIN JULEGRAFIKK: I Pic Collage kan du laste ned både bakgrunner og klistremerker med juletema, og så bruke dem til å lage fine julekort. Skjermbilde: Kirsti Østvang
FIN JULEGRAFIKK: I Pic Collage kan du laste ned både bakgrunner og klistremerker med juletema, og så bruke dem til å lage fine julekort. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer

Den kan også brukes til å lage flotte julekort. Du kan laste ned en mengde klistremerker og bakgrunner med juletema, og de ser faktisk veldig bra ut. De færreste pakkene er dog gratis, som regel må du betale 22 kroner per stykk. Det kan det kanskje være verdt ...

Når du har lagd kortet ditt, kan du bare skrive det ut hjemme. Kjapt og enkelt!

Pic Collage er tilgjengelig for både iOS og Android, og er gratis å laste ned. Du får en del bakgrunner og klistremerker gratis, men mye av det som er julerelatert, vil som nevnt koste deg litt.

ElfYourself

Du har kanskje sett disse litt teite videoen på Facebook tidligere. Med denne appen kan du, og du har kanskje allerede skjønt det ut fra navnet, gjøre deg selv til en alv, nærmere bestemt en julealv.

DANSER SOM ALVER: Det blir ikke mer julemoro enn du lager selv. Skjermbilde: Kirsti Østvang
DANSER SOM ALVER: Det blir ikke mer julemoro enn du lager selv. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer

Du tar eller laster opp et bilde av deg selv, eller flere, og så lages en video med dere som dansende alver. Det er mye morsommere enn det høres ut som, vi lover! 🎄

ElfYourself er tilgjengelig for både iOS og Android, og er gratis å laste ned. Da får du to ulike danser gratis, og vil du ha flere, må du betale, enten 11 kroner per dans eller 65 kroner for alle.

Vi synes også det er gøy å lage kort med en liten fotoskriver til mobilen. Vi testet flere av dem i fjor, og du kan lese testen ved å klikke på lenken under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer