DJI Mavic Air 2 lansert

Større kamerasensor og over 50 prosent lenger batteritid.

NY MODELL: DJI lanserer nå Mavic Air 2 - oppfølgeren til det som kanskje har vært vår DJI-favoritt til nå. Foto: DJI
NY MODELL: DJI lanserer nå Mavic Air 2 - oppfølgeren til det som kanskje har vært vår DJI-favoritt til nå. Foto: DJI Vis mer
Publisert

Den ubestridte lederen i dronemarkedet, DJI, har lansert en ny Mavic-drone. Denne gangen er det Mavic Air som får sin oppfølger i Mavic Air 2. Førstnevnte er faktisk dronen vi har likt aller best av DJIs droner til nå, noe vi premierte med en sekserterning for to år siden.

Større kamerasensor

Som vanlig er det flere ting som er oppgradert. Denne gangen har DJI økt størrelsen på kamerasensoren fra 1/2,3" til 1/2", og den nye sensoren har oppløsning på 48 megapiksler om du tar stillbilder, men tar dem som standard med 12 Mp oppløsning. Objektivet har en brennvidde tilsvarende 24 mm, med blenderåpning på f/2,8.

Gledelig å se er at Mavic Air 2 støtter 4K-oppløsning med 60 bilder per sekund (eller 30 med HDR aktivert). I sakte film støttes 240 bilder per sekund (1/8x hastighet) med full HD-oppløsning. Hyperlapse-videoer, altså der man tar bilder med gitte intervaller og setter sammen til fortfilm, kan faktisk gjøres med 8K-oppløsning.

34 minutter flytid

Der forgjengeren kunne skilte med inntil 21 minutters flytid, kan du nå få hele 34 minutter i lufta med Mavic Air 2. Det høres kanskje ikke så mye ut uansett, men denne forskjellen er noe som virkelig er verdt å sette pris på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer