Garmin Venu Sq 2

Dobler batteritida

Utfordrer Apple med ny treningsklokke.

LIGNER: Med sitt firkantede design prøver ikke Garmin å skjule at de går etter kundene til Fitbit og Apple. Foto: Garmin
LIGNER: Med sitt firkantede design prøver ikke Garmin å skjule at de går etter kundene til Fitbit og Apple. Foto: Garmin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Garmin har sluppet en ny versjon av sin smarte treningsklokke, Garmin Venu Sq.

Større skjerm med høyere oppløsning og enda bedre batteritid er blant nyhetene Venu Sq 2 kan skilte med.

11 dager batteritid

Og kanskje er det nettopp batteritid som er klokkas sterkeste egenskap. Vi snakker nesten en dobling fra forgjengeren, opp fra 6 til 11 dager.

Imponerende nok i seg selv, men også sammenliknet med aktuelle konkurrenter som Fitbit Sense med sine 6 dager og Apple Watch med sine 1-2 dager.

Mer helseklokke enn treningsklokke

Mens det er stort fokus på avanserte treningsfunksjoner i Garmin-klokker som Fenix og Forerunner, er det mer fokus på helse i Venu Sq 2. Derfor er den en mer sammenliknbar konkurrent til nevnte Fitbit Sense/Versa og Apple Watch.

Venu Sq 2 er som forgjengeren proppet med helse- og aktivitetsrelaterte funksjoner som pulsmåling, søvn-, stress- og respirasjonssporing, varsel ved unormal puls, oksygenmetning og en mengde treningsprofiler.

Du kan selvsagt trene med den også, og velge blant over 25 innebygde treningsprofiler. Du finner også et stort utvalg av ulike treningsøvelser for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, HIIT og Pilates.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer