doubleTwist AirSync lar deg synke trådløst

Hvem trenger vel kabel?

Med doubleTwist AirSync kan du overføre bilder, video og musikk mellom mobiltelefonen og PC-en, og også vise innhold fra mobiltelefonen direkte på Xbox 360 og PlayStation 3.
Med doubleTwist AirSync kan du overføre bilder, video og musikk mellom mobiltelefonen og PC-en, og også vise innhold fra mobiltelefonen direkte på Xbox 360 og PlayStation 3. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Apple fortsatt sverger til USB-kabelen når du vil overføre innhold mellom iPhone og PC-en, har DVD-Jons doubleTwist-programvare nå fått støtte for trådløs overføring av filer.

Vi har skrevet om DoubleTwist tidligere der vi tok for oss funksjonaliteten. DoubleTwist består av et program (svært likt iTunes) som installeres på PC-en (Windows/Mac), samt en Android-applikasjon som kjører på telefonen din. Når du har paret disse to, kan du lett overføre bilder, video og musikk frem og tilbake mellom de to enhetene.

Det ekstra kjekke er at video lar seg overføre uansett hva slags format de er i - DoubleTwist konverterer til et format som lar seg spille av telefonen din.

Rett før jul lanserte DoubleTwist AirSync, som lar deg bruke DoubleTwist-programvaren over et trådløst nettverk som om den var koblet fysisk med kabel. Appen koster ca 30 kroner i Android Market (DoubleTwist AirSync). I tillegg kreves det at du laster ned doubeTwist Player (gratis).

Når du så starter AirSync, trykker du på startknappen og får da opp en femsifret kode som du må angi i programvaren på PC-en (enheten dukker automatisk opp så lenge begge er tilkoblet det samme trådløse nettverket):

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer