DoubleTwist i ny versjon

DVD-Jons Android-spiller støtter nå video-AirPlay.

DVD-Jons DoubleTwist lar deg nå spille av video og vise bilder via AirPlay.
DVD-Jons DoubleTwist lar deg nå spille av video og vise bilder via AirPlay. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DoubleTwist er en kombinert Android/PC-løsning som har vært på markedet en god stund. Løsningen var opprinnelig en slags kopi av malen Apple laget med iTunes/iOS, som lar deg synkronisere musikk, video, spillelister etc. mellom PC-en og telefonen.

Kjekt er det også at PC-programvaren automatisk konverterer videofiler til egnet format når du drar en fil over til telefonen, og at Doubletwist-programmet også kan hente inn iTunes-biblioteket.

Etter hvert har det imidlertid kommet mer funksjonalitet på plass. Tillegssprogrammet AirSync lar deg foreta denne synkroniseringen trådløst (altså der begge enheter er plassert i samme trådløse nett), der du også får med funksjonen AirTwist, som lar deg streame innhold fra telefonen direkte til en DLNA-kompatibel enhet (PS3, Xbox 360 etc).

For et halvt år siden ble programmet nok en gang oppdatert med NFC-støtte og AirPlay-kompatibilitet. Det gjør at DoubleTwist kan overføre sanger til en annen telefon bare ved å la dem berøre hverandre mens sangen spiller, men forutsetter da at begge telefoner har NFC-støtte. AirPlay-funksjonen gjorde også at det ble mulig å spille av musikk direkte til en AirPlay-kompatibel enhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer