DJI Osmo Pocket lansert

Droneselskap med oppsiktsvekkende kameranyhet

Nå får GoPro tøff konkurranse: Actionkamera med gimbal-stabilisering fra verdens største droneprodusent.

NYTT ACTIONKAMERA: Med DJI Osmo Pocket går DJI rett i strupen på GoPro. Foto: DJI
NYTT ACTIONKAMERA: Med DJI Osmo Pocket går DJI rett i strupen på GoPro. Foto: DJI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mange år har GoPro dominert markedet for actionkameraer fullstendig, men nå ønsker kineserne i DJI å kapre markedsandeler.

Og det med actionkameraet Osmo Pocket – den minste Osmo-enheten til nå. Tidligere har vi både testet den første Osmo-enheten, samt Osmo Mobile, som brukes med en mobiltelefon for å stabilisere videoinnspillingen betraktelig.

Stabilisert 4K-video

Ett av nøkkelpunktene med Osmo Pocket er, som på de øvrige produktene, at enheten har et 3-aksers gimbal (slingrebøyle), som DJI hevder er verdens minste.

Det gjør at videoene man filmer i svært liten grad rister, selv når du løper med kameraet i hånda. Osmo Pocket har for øvrig støtte for 4K-oppløsning med 60 bilder per sekund (100 Mbps).

Selve enheten er omtrent 12 centimeter høy og veier 116 gram. Kameraet har en 1/2,3" sensor, lysstyrke på f/2,0 og synsvinkel på 80 grader. Stillbilder kan tas med 12 megapikslers oppløsning, og DJI lover at man med så god stabilisering skal kunne ta bilder med 2-3 sekunders lukkertid håndholdt og fortsatt få det skarpt.

Batteriet skal holde i 140 minutter på én ladning og lades opp på 73 minutter. DJI skryter av et lydløst kjølesystem, som i våre øyne er velkomment – støyen fra den første Osmo-enheten var nemlig ganske markant da vi testet den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer