iPhone SE

- Droppes

Apples minste iPhone henger i en tynn tråd, ifølge analytiker.

IPHONE SE: Ifølge Apple-kjenner Ming-Chi Kuo har Apple kansellert den minste iPhonen. Foto: Pål Joakim Pollen
IPHONE SE: Ifølge Apple-kjenner Ming-Chi Kuo har Apple kansellert den minste iPhonen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foretrekker du mindre og rimeligere iPhoner, er det fare for at du blir skuffet over de neste lanseringene til Apple.

Etter at de først skrotet en «iPhone 14 mini», ser det ut til at det heller ikke blir noe av en iPhone SE 4 på en god stund.

Dette trikset er nesten litt magisk - alt du trenger er tre fingre! Vis mer

Ifølge Apple-analytiker Ming-Chi Kuo har Apple kansellert fjerde generasjon av iPhone SE. En av årsakene hevdes å være lavere etterspørsel etter rimeligere modeller som iPhone SE 3, iPhone 13 mini og iPhone 14 Plus.

En annen årsak skal være at de planene Apple hadde for iPhone SE 4, som har større skjerm på 6,1 tommer som dekker nesten hele fronten, ville ha ført til at mobilen ble mye dyrere. iPhone SE 3 og 13 mini har skjermer på henholdsvis 4,7 og 5,4 tommer, men de har større ramme rundt.

iPhone SE er for øvrig den rimeligste modellen med en startpris på rundt 6500 kroner. Til sammenlikning koster iPhone 13 mini, som ble lansert høsten 2021, drøyt tusenlappen mer.

Ifølge Kuo hadde Apple planer om å lansere iPhone SE 4 i 2024, men hvis rapportene til analytikeren stemmer, er den altså kansellert inntil videre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer