Drupe gir deg favorittene på kanten

Appen som gjør det kjappere å ringe og sende meldinger.

ENKELT: Sveip inn fra siden og sveip kontakten over ønsket ikon for å sende melding eller ringe. Foto: DRUPE
ENKELT: Sveip inn fra siden og sveip kontakten over ønsket ikon for å sende melding eller ringe. Foto: DRUPE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ett av vårens høydepunkter på mobilfronten er Samsung nye toppmodell, S6 Edge, som vi akkurat har fått inn på testbenken.

Her har Samsung bøyd kantene på skjermen og gir deg blant annet mulighet til å sveipe inn fra siden for å få opp favorittkontaktene dine, slik at du kan ringe eller sende melding til dem.

LES OGSÅ: Slik er kantskjermen på S6 Edge

Appen Drupe gir deg samme funksjon på øvrige Android-telefoner. Ja, faktisk er løsningen i våre øyne mer funksjonell enn Samsungs løsning, for her støttes mer enn bare ringing og SMS.

Prikker på kanten

Når du har installert appen, får du noen prikker på kanten av skjermen som alltid vises. Sveiper du inn fra siden over disse prikkene, vises favorittkontaktene dine. Lista fylles med de du har definert som favoritter på telefonen, samt de du kontakter oftest.

På høyre side av skjermen finner du så ulike kommunikasjonsapper; det være seg ringeappen, tekstmeldinger, Facebooks meldingsapp, Hangouts, Viber, Skype, Waze …

Så er det bare å dra ønsket person over ønsket app for ringe eller åpne samtalen direkte. Du kan også dra den over kalenderikonet for å invitere til et møte, eller over kartet for å sende posisjonen din til vedkommende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.