Apple Watch Series 4 LTE

Du bør kanskje vente med å kjøpe Apple Watch 4

Lanseres i Norge 30. november, bekrefter både Telenor og Telia.

APPLE WATCH 4: Telia legger ikke skjul på at Apple Watch 4 med LTE er på vei til Norge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
APPLE WATCH 4: Telia legger ikke skjul på at Apple Watch 4 med LTE er på vei til Norge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 21. november: Den har latt vente på seg, men nå er Apple Watch 4 med støtte for eSIM-kort er på vei til Norge.

Nyheten sprakk da operatøren Telia den 14. november skrev på sine nettsider at Apple Watch Series 4 med 4G var nært forestående, og de ba kundene skrive seg opp på interesselisten for å motta «siste nytt aller først».

På sin Facebook-side skriver Telia nå at «Apple Watch Series 4 med 4G kan forhåndsbestilles hos Telia fra 30. november».

Kommunikasjonssjef i Telenor, Anders Krokan, bekrefter overfor Dinside.no at de også starter forhåndssalget den samme datoen.

Kan klare seg uten mobilen

Fordelen med LTE-utgaven er at den har et integrert SIM-kort, av typen eSIM, slik at man ikke er avhengig å ha mobilen i nærheten for tilkobling til internett. Med denne kan du la iPhone ligge igjen hjemme, men fremdeles kunne ta telefonsamtaler, sende og motta meldinger, bruke Siri, navigere i kart, strømme musikk og så videre.

Én ting nordmenn ikke ville kunne dra nytte av når LTE-utgaven eventuelt lanseres, er EKG-funksjonen som fremdeles kun er tilgjengelig i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer