Du kan få nytt iPhone-kamera

Enkelte iPhone 6 Plus-modeller har feil på kameraet.

IKKE OPTIMALT: Apple tilbyr nå gratis bytte av kameramodulen på enkelte iPhone 6 Plus-modeller fordi de tar uskarpe bilder. Foto: KIRSTI ØSTVANG
IKKE OPTIMALT: Apple tilbyr nå gratis bytte av kameramodulen på enkelte iPhone 6 Plus-modeller fordi de tar uskarpe bilder. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøpte du en iPhone 6 Plus i løpet av de første månedene etter lansering? I så fall kan det være at kameraet på telefonen har en feil som gjør at bilder blir mindre skarpe enn de burde.

Apple har nå startet et bytteprogram for disse telefonene.

LES OGSÅ: Gammel Apple-lader? Da bør du bytte den

Er du rammet?

For å finne ut om din telefon er rammet, trenger du serienummeret på telefonen. Det finner du ved å gå til innstillinger, generelt, om. Du kan forresten holde fingeren inne på serienummeret for så å kopiere det til utklippstavlen.

Dernest angir du serienummeret i tekstfeltet på denne siden.

Dersom du får beskjed om at din telefon er rammet av denne svakheten, kan du levere den inn hos et autorisert verksted og få kameramodulen byttet ut gratis. For å finne ditt nærmeste verksted, kan du søke på denne siden.

Gjør dette først

Før du leverer telefonen, anbefaler Apple at du tar en full backup av den via iTunes eller iCloud. Selskapet presiserer også at skader på skjerm kan forhindre byttingen av kameramodulen, og at dette i så fall må repareres først (ikke gratis).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer