DVD-Jon med ny musikkapp

Tidlig på 2000-tallet klarte nordmannen Jon Lech Johansen, eller DVD-Jon som han raskt ble kalt, å få hele den globale filmindustriens oppmerksomhet.

SMART: Å kunne spille av musikken din via både AirPlay og Chromecast-enheter vil nok være fristende for mange. Foto: DOUBLETWIST
SMART: Å kunne spille av musikken din via både AirPlay og Chromecast-enheter vil nok være fristende for mange. Foto: DOUBLETWIST Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For det blir gjerne slik når du er med i en gruppe som slipper programvare som gjorde det mulig selv for amatører å kopiere DVD-plater.

Men det var den gang. Senere er det musikkbransjen det har vært fokus på.

Og via selskapet DoubleTwist slapp de nylig en ny Android-app som høres svært spennende ut, spesielt for kravstore musikkentusiaster.

LYST TIL Å MIMRE? Her kan du lese mer om DVD-Jon!

Musikk-appen for deg som er lei av begrensninger

Den nye appen heter CloudPlayer, og skal i følge danske recordere befri brukerne fra «amputerte, proprietære musikk-lagre i nettskyen, som setter smertefulle begrensninger for hva du kan gjøre med musikken du selv eier».

Store ord altså, men i praksis betyr det at CloudPlayer-appen ikke skal ha begrensning på antall enheter du kan bruke per konto, takle ubegrenset nedlasting og strømming, samt at appen skal kunne hente musikk både fra Dropbox, Google Drive og OneDrive-kontoen din. Her er du altså ikke låst til en bestemt aktør.

At appen i tillegg skal kunne spille lossless-musikk sier seg nesten selv, men det virkelige gullegget for mange, er nok at den kan streame av musikken til AirPlay-enheter og Chromecast-enheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer