Elon Musk

Dyrere for Iphone-brukere

Elon Musk prøver seg igjen på en abonnementsordning for verifisering på Twitter, men denne gangen blir det dyrere for iOS-brukere.

PRØVER IGJEN: Etter et mislykket forsøk prøver Elon Musk igjen å innføre en abonnementsordningen for verifiseringsmerket på Twitter. Foto: Angela Weiss / AFP
PRØVER IGJEN: Etter et mislykket forsøk prøver Elon Musk igjen å innføre en abonnementsordningen for verifiseringsmerket på Twitter. Foto: Angela Weiss / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Twitter relanserer abonnementsordningen «Twitter blue» hvor man kan kjøpe et såkalt blått verifiseringsmerke, og det er gjort noen endringer siden sist.

«Twitter blue»

Den offisielle Twitter-kontoen opplyser at man blant annet får mindre reklame, blir prioritert i andres varslinger og får muligheten til å redigere tweets, dersom man tegner abonnement på «Twitter blue».

De vil også miste verifiseringsmerket midlertidig og blir reevaluert dersom de gjør endringer ved profilen sin, som for eksempel å bytte brukernavn eller bilde for å hindre misbruk, skriver The Guardian.

Før Elon Musk kjøpte Twitter, har Twitter selv tildelt verifiseringsmerket til større brukere, slik som kjendiser eller selskaper. Det har da vært gratis.

Prøver igjen

Musk forsøkte på en liknende gebyrordning i november som brått ble avsluttet da flere kontoer misbrukte verifiseringsmerket. Vanlige personer utga seg for å være de offisielle kontoene til store selskap og kjendiser og skapte forvirring for mange.

Dyrere for iOS

Noe som er blitt endret etter forrige lansering, er at iOS-brukere må ut med mer penger enn nettbrukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.