Xiaomi Mi 11 Ultra:

Ekstrem toppmodell

Voldsom kameramodul med egen skjerm på baksiden.

ENORM: Kameramodulen på Xiaomis nye toppmodell, Mi 11 Ultra, er helt ekstrem. Foto: Xiaomi
ENORM: Kameramodulen på Xiaomis nye toppmodell, Mi 11 Ultra, er helt ekstrem. Foto: Xiaomi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag hadde kinesiske Xiaomi storslipp av nye telefoner. Selskapet er nå verdens tredje største mobilprodusent etter Samsung og Apple.

Mi 11 Ultra er den ultimate toppmodellen, og som du ser av bildene er det snakk om en telefon med en voldsom kameramodul, som strekker seg nesten over hele bredden på baksiden.

Ja, inkludert i kamerafeltet er faktisk en liten OLED-skjerm slik at det blir lettere å sikte om du tar selfie med kameraene på baksiden. Den kan også gi deg et hint om nye varsler dersom du har lagt telefonen med skjermen ned og støtter alltid på-modus.

Nummer én på kamera-liste

På baksiden finner du tre kameraer. Hovedkameraet, med 50 megapiksler oppløsning, er det første med Samsungs nye GN2-brikke, som Xiaomi har vært med på å utvikle. Den er hele 1/1,12" stor og da den største kamerasensoren blant dagens telefoner – samme størrelse som Nokia 808 Pureview fra 2012. Det gir en pikselstørrelse på 1,4µm, eller 2,8µm om man slår sammen fire og fire piksler til 12,5Mp-bilder. Blenderen er for øvrig på f/1,95.

Ultravidvinkelen har 128 graders synsvinkel, 48 megapiksler og bildebrikke på 1/2", med blenderåpning på f/2,2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer