TEST: Trust Duet XP trådløse ørepropper

Ekstremt god batteritid

Og Trust-øreproppene er dine for en tusenlapp.

BATTERIKONGE: Med over 40 timers total spilletid er Trust Duet XP blant de aller mest utholdende trådløse øreproppene. Foto: Pål Joakim Pollen
BATTERIKONGE: Med over 40 timers total spilletid er Trust Duet XP blant de aller mest utholdende trådløse øreproppene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Trust er et kjent merke for mange – en produsent som over flere tiår hovedsakelig har levert PC-utstyr og annet tilbehør til en forholdsvis lav pris.

Vi må innrømme at vi ble forholdsvis overrasket da det nettopp var Trust som kom ut best i Dinsides test av store nødladere i fjor sommer, og dagens testprodukt er et par trådløse ørepropper som koster 999 kroner veiledende i butikkene.

Og de er faktisk ganske gode.

Skyhøy batteritid

Mens de fleste trådløse ørepropper typisk leverer et sted mellom 10 og 15 timer (inkludert lading i etuiet), og Airpods og Sonys nye WF-1000XM3 leverer rundt 25, klinker Trust til med drøye ti fulle oppladninger fra etuiet, og med en batteritid oppgitt til fire timer betyr det til sammen 45 timer med musikkspilling før du må finne en veggkontakt.

Faktisk klarte vi nesten 4,5 timer før det var slutt på batteriet da vi fulgte med på klokka, med relativt normalt lyttevolum. Batteriprosenten var for øvrig relativt unøyaktig underveis, der den hoppet fra 60 til 20 (med advarsel-pip) og til null i løpet av noen få minutter.

Uansett: Så god total batteritid betyr selvsagt også at selve etuiet er noe større og tyngre enn vanlig (99 gram). Innabords bor det et 2200 mAh batteri, og litt snedig er det også at det har en USB-port, slik at du kan bruke det til å nødlade telefonen din om du trenger noen ekstra prosent. Å lade etuiet gjøres ved hjelp av en micro USB-kabel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer