SNIKTITT: Huawei P40 Pro+

Ekstremt kamera

Huaweis toppmodell har 10x optisk zoom og byr på en helt rå bildekvalitet.

1-2-3-4-5: Huaweis toppmodell, P40 Pro+, har hele fem kameraer på baksiden, inkludert et periskop-objektiv med 10x optisk zoom. Foto: Pål Joakim Pollen
1-2-3-4-5: Huaweis toppmodell, P40 Pro+, har hele fem kameraer på baksiden, inkludert et periskop-objektiv med 10x optisk zoom. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Denne våren lanserte Huawei som vanlig nye toppmodeller i P-serien, henholdsvis P40 og P40 Pro. Vi har allerede testet P40 pro, men valgte ikke å trille noen terning – ikke at det ikke var en god telefon, men fraværet av Googles apper og tjenester på Huaweis nye telefoner er en utfordring foreløpig.

Riktignok fikk vi Google på plass med veldig miksing og triksing, men den slags er ikke akkurat for hvermansen, og vi har heller ingen garanti for at det vil fungere for alltid.

Nå har vi lekt oss noen dager med den tredje modellen i P40-serien, P40 Pro+. Som navnet tilsier er det den ypperste av de tre, men foreløpig selges den ikke i noen norske butikker, og den foreløpige meldingen fra Huawei er at den heller ikke blir tatt inn til Norge.

Men spennende er den uansett. Kanskje spesielt på grunn av kameraet.

10x optisk zoom

For Huawei P40 Pro+ er så vidt oss bekjent den første telefonen som kan by på hele 10x optisk zoom. På baksiden er det intet mindre enn fem kameraer totalt om vi inkluderer TOF-kameraet (som brukes til dybdeberegning), og du finner også et slikt kamera på forsiden av telefonen, slik at portrettbilder både foran og bak blir svært gode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer