Test: OnePlus Nord

Ekstremt mye for pengene

Et godt bevis på at meget gode mobiltelefoner ikke behøver å koste skjorta.

ROBUST OG GOD: OneNote Nord leveres med deksel og kommer dessuten med skjermbeskytter rett ut av esken. Det liker vi. Foto: Bjørn Eirik Loftås
ROBUST OG GOD: OneNote Nord leveres med deksel og kommer dessuten med skjermbeskytter rett ut av esken. Det liker vi. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har vi sett mange beviser på at gode mobiltelefoner ikke nødvendigvis må komme fra de største produsentene. Og ofte er disse «underdogene» rimeligere i innkjøp, enn om du velger en modell med tilsvarende spesifikasjoner fra store produsenter som Sony, Samsung og Apple.

OnePlus er et slikt selskap, skjønt - prisene har økt også på deres toppmodeller den siste tiden. Derfor er det spesielt interessant at de nå er klare med en modell til 4.690 kroner som i bunn og grunn oppleves som en mobil som kunne ha kostet det dobbelte.

Det litt uventede navnet på modellen er Nord, og den har mange av de samme gode egenskapene til storebror OnePlus 8, som egentlig koster hele 3.800 kroner mer (litt rimeligere nå, riktig nok). Se bare her:

Dette får du

Nord byr på mer enn nok av lagringsplass og funksjonalitet for de fleste behov. Android 10 gir deg valget om klassisk Android-utseende med virtuelle knapper nederst, eller sveipeløsning som minner sterkt om dem du bruker på iPhone X og nyere. For en som er vant til å bruke iPhone, er det lekende lett å bli dus med denne mobilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer