iOS 12.1 med nye emojier

Emojier for rødhårede er endelig her

Over 70 nye emojier i neste iOS-oppdatering fra Apple.

NYE EMOJIER: I neste oppdatering av iOS kommer endelig emojier for rødt og krøllet hår. Og et hurrafjes! Foto: Kirsti Østvang
NYE EMOJIER: I neste oppdatering av iOS kommer endelig emojier for rødt og krøllet hår. Og et hurrafjes! Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

I løpet av de kommende ukene kommer Apple til å slippe iOS 12.1, en oppdatering til nyeste versjon av operativsystemet til iPhone og iPad, som ble lansert i forrige måned.

En av nyhetene i iOS 12.1 kommer til å være 70 nye emojier, totalt 157 om alle variantene med kjønn, hudfarge og lignende inkluderes.

RØDT HÅR: Det er nå en ny emoji for rødhåret mann og dame, og trykk på den enkelte for å velge hudfarge. Skjermbilde: Kirsti Østvang
RØDT HÅR: Det er nå en ny emoji for rødhåret mann og dame, og trykk på den enkelte for å velge hudfarge. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer

Flere frisyrer og mer mat

Og det er gode nyheter for deg som har rødt hår, krøller, hvitt hår eller ikke noe hår i det hele tatt. Nå er emojiene, som vi først omtalte i desember i fjor, endelig på plass.

De nye emojiene er blitt gjort tilgjengelig i den siste betaversjonen av iOS 12.1.

Blant andre nye emojier finner vi bagel, cupcake, mango, saltbøsse, salathode, uendeligtegnet, frossenfjes, feirefjes, superhelter, garnnøste, frisbee, skateboard, tursko, bagasje, papegøye, lama, vaskebjørn, og så videre.

IKKE BARE NYE HÅRFRISYRER: Her er noen av de andre nye emojiene som kommer til iPhone og iPad.
IKKE BARE NYE HÅRFRISYRER: Her er noen av de andre nye emojiene som kommer til iPhone og iPad. Vis mer

De nye emojiene er i samsvar med den nyeste Unicode 11-standarden, som ble bestemt i februar i år. I den ferske Windows 10-oppdateringen fra Microsoft har også støtte for Unicode 11, ifølge Emojipedia. Den nyeste Android-versjonen, 9.0 Pie, fikk det i begynnelsen av august, skriver samme nettsted.

Slik får du emojiene nå

Du kan få de nye emojiene allerede nå om du installerer Public Beta-versjonen av iOS 12.1.

Vi anbefaler ikke alle å gjøre dette, da uferdig programvare kan inneholde feil og gjøre at du ikke får brukt enheten din.

Men tar du sjansen (husk backup!), så kan du gå hit og melde deg opp på Apples Public Beta Program.

Nøyaktig når iOS 12.1 blir lansert for alle, er ikke kjent. Det ryktes at Apple skal ha en produktlansering i løpet av oktober, og nye iPhone Xr kommer i salg den 26. oktober, så antagelig blir det rundt da.

For øvrig ser den nyeste iOS 12,1-betaen også ut til å fikse ladeproblemene noen nye iPhone Xs-eiere har opplevd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer