InCharge 6 | minitest

En genial liten kabel

Kan brukes på kryss og tvers av det meste.

SMART: Denne kabelen har flere ess i ermet. Seks, for å være nøyaktig. Foto: Pål Joakim Pollen
SMART: Denne kabelen har flere ess i ermet. Seks, for å være nøyaktig. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Selv om stadig mer utstyr standardiseres med lading/tilkobling via USB-C, brukes det i de fleste hjem mange ulike ladekabler.

iPhone bruker Lightning-kabel, Android-telefoner har USB-C og eldre enheter – det være seg mobiltelefoner, hodetelefoner, spillkontrollere, nødladere og andre ting – har kanskje den eldre micro USB-kontakten.

Som om ikke det var nok, har det den siste tiden kommet mange «ladeklosser» som ikke lenger har den vanlige USB-sprekken (USB-A), men den mindre USB-C-varianten. De nyeste iPhone-modellene leveres for eksempel uten kloss, men med en kabel med Lightning i den ene enden og USB-C i den andre, som da ikke passer inn i den gamle iPad-laderen du har liggende.

Det er her den lille InCharge 6-ladekabelen er så genial. 6 fordi den faktisk kan brukes på seks måter.

Kan brukes på kryss og tvers

Hele ladekabelen med endestykkene er under 15 centimeter lang, og med en kraftig magnet på hvert endestykke, kan den for eksempel festes rundt nøkkelknippet. En fiffig detalj er at magnetene er festet med en slags hann/hunn-kobling slik at de ikke lar seg skyve av i lengderetningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer