TEST: Panasonic RZ-S500W

En positiv overraskelse

Klinker til med aktiv støydemping til en ganske hyggelig pris.

GOD DEBUT: RZ-S500W er Panasonics første trådløse ørepropper, og de leverer godt både på lyd og støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen
GOD DEBUT: RZ-S500W er Panasonics første trådløse ørepropper, og de leverer godt både på lyd og støydemping. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Panasonic er kanskje ikke produsenten man først og fremst forbinder med trådløse ørepropper, og det med rette - RZ-S500W er nemlig det første helt trådløse paret fra japanerne. De er nok mer kjent for TV-er, foto-/videokameraer og varmepumper, for å nevne noe, men har også hodetelefoner og andre lydprodukter i arsenalet - de eier jo tross alt Technics.

Og RZ-S500W skulle fort vise seg å bli et hyggelig bekjentskap. Med en prislapp på rundt 2.000-kronersmerket går Panasonic inn i et svært konkurranseutsatt marked, men gjør absolutt en god debut.

Aktiv støydemping

Det er fortsatt ikke veldig mange helt trådløse ørepropper som har aktiv støydemping, men Panasonic-proppene er blant dem, og dermed i selskap med for eksempel Sony WF-1000XM3, Sennheiser Momentum True Wireless 2 og Apple Airpods Pro.

Og faktisk fungerer støydempingen svært godt på Panasonic-proppene. Den kan reguleres i hele 50 trinn, som riktignok føles litt «overkill», men gjør en meget god jobb, der vi har testet den med tørketrommel, støvsugere, lufteanlegget i bilen og den slags - i mangel på fly- og togturer. Faktisk tør vi påstå at Panasonic-proppene er blant de aller, aller beste på det punktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer