Tilbakekalling

En rekke produkter tilbakekalles

Det advares om risiko for kjemisk skade.

TILBAKEKALLES: Disse trådløse Bluetooth-øreproppene tilbakekalles. De likner veldig, men det er ikke Apple AirPods. Foto: Farligeprodukter.no
TILBAKEKALLES: Disse trådløse Bluetooth-øreproppene tilbakekalles. De likner veldig, men det er ikke Apple AirPods. Foto: Farligeprodukter.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På portalen Farligeprodukter.no, som driftes av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), varsles det i dag om fem tilbakekallinger for ulike forbrukerprodukter.

Fellesnevneren er risiko for kjemisk skade.

Det ene er et par Bluetooth-ørepropper til PC og mobil med produktnavn Aerpods i10s mini m/bluetooth. Som du kan se i bildet øverst i saken. likner disse på Apple AirPods, men dette er altså snakk om et tilnærmet likt kopiprodukt. Årsaken for tilbakekallingen er risiko for kjemisk skade, og produktet mangler også CE-merke og annen obligatorisk merking.

Videre tilbakekalles også et par Bluetooth-hodetelefoner for barn, Denver BTH-150. Også er det risiko for kjemisk skade som er årsak til tilbaketrekkingen. Hodetelefonene ble solgt av 123elektronikk.no, opplyses det om, men produktet er nå fjernet fra nettbutikken.

Insektlampe LED m/UV lys 30m2 (3W) Nedis er også på tilbaketrekkingslista. Årsaken er som de andre produktene, risiko for kjemisk skade. Farlige produkter skriver samtidig at produktet er miljøfarlig på grunn av blyinnhold i loddepunktet. Insektslampa har batch-nummer/serienummer INKI112CBK4 og EAN-nummer 5412810323104

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer