TEST: Mighty - musikkspiller med Spotify

En slags iPod Shuffle – med Spotify

Og den kan brukes uten at telefonen er i nærheten.

KNØTTLITEN: Mighty veier bare 17 gram og kan lagre inntil 1.000 Spotify-sanger til bruk uten nettilgang. Foto: Pål Joakim Pollen
KNØTTLITEN: Mighty veier bare 17 gram og kan lagre inntil 1.000 Spotify-sanger til bruk uten nettilgang. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en tid der MP3-spillere var det hotteste på markedet, og der Apples iPod-produkter var de mest populære.

Den minste av dem, iPod Shuffle, var neppe iPod-modellen med det høyeste salgstallet, men den var allikevel imponerende liten. Vektnåla stoppet på 15 gram og spilleren vi testet i 2007 kunne huse rundt 250 MP3-filer, selv om den siste generasjonen som kom hadde plass til rundt 1.000.

Siden den gang har mobiltelefonene tatt over for MP3-spillerne, og strømmetjenester som Spotify tatt over for MP3-filene; i hvert fall for de fleste av oss. Riktignok så jeg ei på toget for et par uker siden med en iPod Nano, men det hører heller med til sjeldenhetene nå til dags.

Vår tids iPod Shuffle

Dagens testprodukt er Mighty, som opprinnelig var et prosjekt på folkefinansieringstjenesten Kickstarter, der brukerne spyttet inn over to millioner kroner til utviklingen av produktet.

Konseptet er altså at dette er en slags vår tids iPod Shuffle – der MP3-filer er byttet ut med offline-spillelister fra Spotify.

Skapernes største grunn til å lage dette produktet var at de følte det unødvendig alltid å drasse på en stor telefon når de skulle trene med musikk, og det kan vi jo saktens være ganske enige i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer