Laugh.ly gir deg humor på mobilen

En slags Spotify for stand-up-komikk

Og du kan lytte gratis om du tåler reklame.

MYE MORO: Er du glad i stand-up, er Laugh.ly en obligatorisk app å prøve ut. Foto: Rawpixel.com / Shutterstock / NTB scanpix
MYE MORO: Er du glad i stand-up, er Laugh.ly en obligatorisk app å prøve ut. Foto: Rawpixel.com / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Lei av å høre musikk når du kjører tog til og fra jobb? Da kan Laugh.ly være et godt alternativ, forbeholdt at du ikke blir flau av å le for deg selv i kupéen, selvsagt.

Dette er nemlig en strømmetjeneste som ikke baserer seg på musikk, men på ulike stand-up-show fra en rekke kjente og mindre kjente komikere.

Tusenvis av timer

Ifølge skaperne inneholder tjenesten tusenvis av timer med moro fra hundrevis av komikere, inkludert kjente navn som Kevin Hart, Sarah Silverman, Louis CK, Amy Schumer, Aziz Ansari og Chris Rock for å nevne noen.

Innholdet er strukturert på flere måter, slik at du for eksempel kan høre på ting fra én komiker, eller morsomheter innenfor et tema, som politikk, barneoppdragelse, sex eller hva det måtte være.

Gratis å bruke

Innholdet kan du lytte til gratis, forbeholdt at du tåler litt reklame i ny og ne. Alternativt kan du bla opp 40 kroner i måneden for et abonnement, som fjerner reklamen og lar deg aktivere et bannefilter.

En bedre forretningsidé hadde kanskje vært å ha bannefilter på gratisversjonen og heller la deg fjerne det om du betalte, spør du oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer