En-to-tre nye Nokia-mobiler

Dresskledd? Rosa tyggegummi? Alle får.

ET SLAGS TREKLØVER: Det er ikke så vanskelig å se at Nokia E72, 3710 og 5530 er rettet inn mot hver sin målgruppe.
ET SLAGS TREKLØVER: Det er ikke så vanskelig å se at Nokia E72, 3710 og 5530 er rettet inn mot hver sin målgruppe. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nokia har igjen åpnet mobilslusene, og tar tre svært ulike modeller til markedet i ett stort jafs.

Det vil si, de slipper dem ikke nå. Nokia E72, 5530 Xpress Music og 3710 oppgis å være butikklare i henholdsvis slutten av tredje kvartal, tredje kvartal og fjerde kvartal i år, noe som betyr at du må smøre deg med både tålmodighet og solkrem i løpet av sommeren før du faktisk kan plukke opp et eksemplar.

Mye business og litt pleasure

Nokia E72 fortsetter der suksessen E71 slapp, en telefon vi forøvrig likte svært godt da den ble lagt på testbenken mot slutten av tredje kvartal i fjor.

Utseendet avslører at den fortsatt har et bestemt blikk rettet mot dresskledde menn med et usunt forhold til jobbmailen, ikke minst i form av et epost- og meldingsvennlig tastatur og det tynne designet som gjør at mobilen ligger godt i innerlomma.

Forbedringene fra E71 er små, men tydelige. E72 har blant annet fått 3.5 millimeter lydutgang som gjør at du kan bruke alle typer hode- og øretelefoner sammen med mobilen, mens autofokus-kameraet er oppgradert til fem megapiksler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer