Test: Apple AirPods (2019)

Enda mer trådløse, men fremdeles ikke for alle

Apples ørepropper er i en klasse for seg - om du får dem til å passe.

IKKE HELT VERSJON 2.0: Det er så få nyheter i den nye utgaven av Apples trådløse ørepropper at de har det samme navnet som før, AirPods. Foto: Kirsti Østvang
IKKE HELT VERSJON 2.0: Det er så få nyheter i den nye utgaven av Apples trådløse ørepropper at de har det samme navnet som før, AirPods. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Apples trådløse ørepropper AirPods ble latterliggjort da de ble lansert høsten 2016. Skeptikerne mente, kanskje med rette, at de så ganske teite ut. Som om man gikk med en elektrisk tannbørste i øret.

Men prisen og lydkvaliteten ble også kritisert. Hvem ville betale så mye (1800 kroner) for noe «bare» som hørtes ut som Apples kablede ørepropper til 300 kroner?

AirPods har imidlertid vist seg å være særdeles populære. På under ett år tok Apple 85 prosent av markedet for trådløse ørepropper i USA, ifølge Quartz. De var nærmest umulig å få tak i norske butikker i jul i fjor.

At de er usedvanlig enkle å koble til mobilen, har stabil trådløs forbindelse (før AirPods hadde ikke Bluetooth-baserte hodetelefoner det beste ryktet) og at de i det hele tatt er veldig lette å bruke, har gjort at folk rett og slett elsker sine AirPods.

Noen kritikere har til og med krøpet til korset og innrømt at de tok feil om Apples trådløse ørepropper.

Den store oppgraderingen lar vente på seg

Det har lenge gått rykter om at Apple skulle slippe en forbedret utgave av AirPods, og det har vært snakk om at de både skulle bli vanntette og få støykansellering - og til og med komme i en svart utgave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer