Endelig et nyttig Bluetooth-produkt?

Får du ikke brukt din Bluetooth-mobil til noe fornuftig? Kanskje er denne norskproduserte konferansetelefonen produktet du trenger.

Endelig et nyttig Bluetooth-produkt?
Publisert
Sist oppdatert

Konferansetelefoner er et nyttig tilllegg til ethvert møterom - og en konferansetelefon helt uten kabler blir naturligvis enda mer praktisk. Det norske selskapet Imagine noWire har nå lansert en slik løsning: En liten og hendig konferansetelefon som kobles opp ved hjelp av Bluetooth-teknologien.

Vi prøvde enheten, og den fungerer meget tilfredsstillende. Det er bare å sette opp din Bluetooth-utstyrte mobil for handsfree-tilkobling, og bruke 2U2 (som enheten heter) til å gjennomføre samtalen. Du kan styre det meste via knappene på 2U2, og for å ringe ut bruker du mobilen på vanlig måte, mens for å svare på innkommende samtale er det bare å trykke på en knapp på enheten.

Det er til og med støtte for talestyring på 2U2, slik at du kan rope opp de kontaktene du ønsker å ringe.

Selve enheten er relativt liten, og veier 253 gram. Den har en svært god batterilevetid - 450 timer på standby, og 24 timer taletid. Rekkevidden på Bluetooth er på ca. 10 meter.

2U2 produseres forøvrig i Norge (Toten Produkter), og er den første norske Bluetooth-enheten. Vi synes produktet er meget praktisk og lett å bruke, og kan være en glimrende løsning for minimalistiske arbeidsplasser som vil fjerne alt som heter ledninger. Den koster i underkant av 3.000 kroner inkludert mva, og du kan finne mer informasjon på www.imaginenowire.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer