Apple lanserer AirPods Pro

Endelig får de støydemping

... og et design som passer alle.

NY HIT: Apple har gjort stor suksess med sine trådløse AirPods-ørepropper. Nå har de lansert en ny modell med flere etterlengtede nyheter. Foto: Apple
NY HIT: Apple har gjort stor suksess med sine trådløse AirPods-ørepropper. Nå har de lansert en ny modell med flere etterlengtede nyheter. Foto: Apple Vis mer
Publisert

Etter flere måneder med rykter, har Apple lansert en ny versjon av sine umåtelig populære AirPods-ørepropper.

Med en prislapp på 2990 kroner AirPods Pro er 700 kroner dyrere enn AirPods 2 med trådløst ladeetui. Den ekstra kostnaden gir deg riktignok ørepropper med et nytt design og støyreduksjon.

En av ankepunktene mot de to første AirPods-utgavene har vært Apples «one size fits all»-tilnærming. Øreproppene er laget av hard plast, og ikke alle får de til å sitte godt i øret.

Sjekker om pluggen passer

AirPods Pro har imidlertid fått et nytt design av typen «in ear», altså som går inn i øregangen. Det følger med tre sett silikonplugger i esken.

Du får faktisk hjelp fra Apple til å bestemme hvilke som passer deg best med en ny funksjon selskapet kaller «Ear Tip Fit Test».

Apple bruker en algoritme for å sammenligne lyden i øret med lyden som kommer fra øreproppene, og på den måten vil de kunne avgjøre om pluggen er riktig størrelse eller trenger justering.

Dette brukes også til en ny «Adaptiv EQ»-funksjon, som automatisk tilpasser lydbildet basert på formen på øret ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer