Pixel 7 og 7 Pro kommer til Norge

Endelig, Google!

Googles nye mobiler kommer til Norge til en svææært hyggelig pris.

SÆRPREG: Googles Pixel-telefoner skiller seg ut med sitt særegne design med en metallramme tvers over kameramodulene. Foto: Google
SÆRPREG: Googles Pixel-telefoner skiller seg ut med sitt særegne design med en metallramme tvers over kameramodulene. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag slapp Google et knippe nye produkter på sin «Made by Google»-lansering.

Mest spennende er det at selskapets Pixel-mobil endelig kommer i salg i Norge. En ny smartklokke, et nettbrett og flere nye smarthjem-produkter står også på lista over nyheter.

Pixel 7 og 7 Pro

For å komme ryktemakerne i forkjøpet, var Google lure nok til å dele bilder av de nye telefonene på sin årlige utviklerkonferanse I/O tidligere i år.

Pixel-telefonene har aldri vært i salg her til lands. Skuffende nok da Google har vært ganske frampå hva spesielt kameraene i sine mobiltelefoner i seinere år. Det er dessuten telefoner som garantert får oppdatering til nye Android-versjoner først.

Med Huawei ute av bildet, er det godt nytt at det kommer enda en aktør på det norske markedet for å konkurrere med Apple og Samsung.

Pixel 7 og 7 Pro ser ut til å by på det meste en kan ønske seg fra en toppmodell. De kommer i størrelser på henholdsvis 6,3 og 6,7 tommer og kjører en ny utgave av Googles egen Tensor-prosessor.

De har henholdsvis dobbelt- og trippelkamaera på baksiden. Begge har et hovedkamera på 50 megapiksler, nå også med 2x zoom-modus. Pro-utgaven har også et ekstra telefoto-kamera som gir 10x zoom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.