Pixel 7 og 7 Pro kommer til Norge

Endelig, Google!

Googles nye mobiler kommer til Norge til en svææært hyggelig pris.

SÆRPREG: Googles Pixel-telefoner skiller seg ut med sitt særegne design med en metallramme tvers over kameramodulene. Foto: Google
SÆRPREG: Googles Pixel-telefoner skiller seg ut med sitt særegne design med en metallramme tvers over kameramodulene. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag slapp Google et knippe nye produkter på sin «Made by Google»-lansering.

Mest spennende er det at selskapets Pixel-mobil endelig kommer i salg i Norge. En ny smartklokke, et nettbrett og flere nye smarthjem-produkter står også på lista over nyheter.

Pixel 7 og 7 Pro

For å komme ryktemakerne i forkjøpet, var Google lure nok til å dele bilder av de nye telefonene på sin årlige utviklerkonferanse I/O tidligere i år.

Pixel-telefonene har aldri vært i salg her til lands. Skuffende nok da Google har vært ganske frampå hva spesielt kameraene i sine mobiltelefoner i seinere år. Det er dessuten telefoner som garantert får oppdatering til nye Android-versjoner først.

Med Huawei ute av bildet, er det godt nytt at det kommer enda en aktør på det norske markedet for å konkurrere med Apple og Samsung.

Pixel 7 og 7 Pro ser ut til å by på det meste en kan ønske seg fra en toppmodell. De kommer i størrelser på henholdsvis 6,3 og 6,7 tommer og kjører en ny utgave av Googles egen Tensor-prosessor.

De har henholdsvis dobbelt- og trippelkamaera på baksiden. Begge har et hovedkamera på 50 megapiksler, nå også med 2x zoom-modus. Pro-utgaven har også et ekstra telefoto-kamera som gir 10x zoom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer