IFA 2019

Endelig nye Momentum Wireless fra Sennheiser

Tredje generasjon har USB-C, Bluetooth 5, Google Assistent og Tile-integrasjon - men ingen strømknapp.

MOMENTUM WIRELESS: De nye hodetelefonene til Sennheiser er litt mer moderne uten at de mister retrodesignet helt. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MOMENTUM WIRELESS: De nye hodetelefonene til Sennheiser er litt mer moderne uten at de mister retrodesignet helt. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

(Berlin) Siden Sennheiser lanserte sine støykansellerende Momentum 2 Wireless-hodetelefoner i 2015, har Sony rukket å slippe tre modeller av sine beste med støydemping.

Under IFA 2019 er tredje generasjon Momentum-hodetelefoner klar for introduksjon. «Smart Pause», «Transparent Hearing», stemmeassistenter og Tile er noen av stikkordene Sennheiser bruker om de nye hodetelefonene, som blir tilgjengelig i svart i september, mens en sandfarget modell kommer i november.

Prisen? 4199 kroner. Og batteritiden? 17 timer - ikke like imponerende som konkurrentene, men kanskje nok for de fleste allikevel.

Design og elementer

Utseendemessig minner de mye om de foregående modellene i Momentum-serien, med en stålskinne i sølv og med selve klokkene og hodebøylen i svart.

Ellers er det tydelig at Sennheiser beveger seg litt vekk fra retrodesignet, uten at det at det forsvinner helt, og at nyheten har et mer moderne design, samtidig som det skiller seg ut fra modellene til Bose, Sony og Jabra.

Hodebøylen har fått mer polstring og førsteinntrykket er at de er mer komfortable enn generasjon to. Med en som har lang erfaring med Momentum 2 Wireless, er dette gode nyheter, og førsteinntrykket er at den nye bøylen er mye mer komfortabel. Øreputene er for øvrig utformet i saueskinn med myk polstring på innsiden og fremstår minst like komfortable som forgjengeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer