Rocket League sideswipe

Endelig på mobil!

Nå kan både iOS- og Android-brukere spille det populære bilfotballspillet på farten.

PÅ MOBIL: Nå kan du spille Rocket League på bussen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rocket League har vært blant de aller mest populære online-spillene de siste årene og har fortsatt rett under 100 millioner påloggede spillere i løpet av en måned viser tall fra Activeplayer.

Spillet er kort og godt en kombinasjon av bil- og fotballspill, der 2-3 spillere på hvert lag har som mål å score mål, der man freser rundt i biler og dytter en diger fotball rundt en innrammet fotballbane.

Nå har skaperne, Psyonix, endelig lansert en mobil utgave av spillet. Etter en begrenset betaperiode er det nå åpnet for at alle som vil kan laste ned Rocket League Sideswipe, som mobilspillet heter, og ikke Pocket League, som lå der så åpenbart.

Som navnet indirekte tilsier er mobilutgaven av spillet et 2D-spill, i den forstand at bilene bare kjører til høyre og venstre, samt opp og ned når du hopper eller booster i høyderetningen. Du kan enten spille duell mot én annen, eller være to på hvert lag. I en egen spillmodus er målene byttet ut med basketkurver.

Hvordan det ser ut når du spiller, ser du i traileren på toppen av denne artikkelen.

Som på den vanlige utgaven er det gratis å spille, men via mynter du tjener opp eller betaler ekte penger for, kan du oppgradere det kosmetiske med både biler, scoringseffekter og den slags. Foreløpig er spillet i dog «pre-season»-status, så enn så lenge låser du opp nye ting bare ved å spille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer