Epost

Publisert

Du kan både sende og motta epost, og lagre meldinger og adresser lokalt i apparatet.

En nyttig finesse er at du får opp melding på skjermen når det er epost som venter. Det samme bildet varsler også meldinger fra PersonSvar, ISDN Tekst eller nye ubesvarte opprigninger. Dessuten blinker det både i kanten av skjermen og på den aktuelle tasten.

Foreløpig mottar du ikke varsling hvis du har et gratis Frisurf-abonnement, dette krever er Online-abonnement som koster penger. Dette vil muligens endre seg, siden det sies at dette gjelder foreløpig, men vi har ikke hørt flere detaljer om dette.

I skrivende stund er det også bare mulig å bruke én epostkonto. Telehuset forteller at det vil bli mulig å bruke flere epost-kontoer senere. Det vil være en klar fordel, og harmonere med ISDN-telefonidelen, hvor du kan ha forskjellige ringetoner på forskjellige undernumre.

Selve epostleseren krever litt mer manøvrering enn vi trodde. Det er ikke bare å trykke på knappen (eller peke på epostsymbolet på skjermen). Du må velge "innboks", velge OK for å logge deg på, så lastes listen over meldinger ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer