Er dette P910?

Det har lenge vært snakk om en oppfølger til Sony Ericssons populære P900-smartphone. I det siste har det dukket opp flere bilder som bekrefter telefonens eksistens, og nå kan du selv bedømme.

Publisert
Sist oppdatert

P900 er nok kjent for de fleste som en av de absolutt beste smartphonene som finnes, og telefonen er vefortjent blitt en stor suksess. Og som vanlig har det lenge versert rykter om en oppfølger, som visstnok skal hete P910. Det virker imidlertid ikke som om den nye versjonen blir like forskjellig fra forgjengeren som P900 var i forhold til den originale P800. Selv om omtrent ingenting er kjent om de tekniske spesifikasjonene til P910, sies det at det ikke er snakk om noen dramatiske endringer når det gjelder funksjonaliteten.

Den store nyheten er imidlertid et QWERTY-tastatur som er plassert på innsiden av lokket. Dette vil forhåpentligvis gjøre telefonen enda mer fleksibel og attraktiv for profesjonelle brukere som skriver lange e-poster eller notater på den.

På utsiden av lokket er det vanlige, nummeriske taster, akkurat som i de tidligere modellene, men fasongen på disse er litt annerledes. De tynne tastene fra P900 er erstattet med større taster som ligner på tastaturet brukt på T630/K700i-modellene. I så fall er dette et godt valg, for disse tastene er svært gode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer