TEST: Apple iPhone 7

Er vi virkelig klare for å droppe lydutgangen?

Apples store endring har ingen åpenbare fordeler.

KABEL NØDVENDIG: Om du har et par «vanlige» hodetelefoner, må du bruke denne lille kabelen om du vil lytte fra en iPhone 7. Foto: Pål Joakim Pollen
KABEL NØDVENDIG: Om du har et par «vanlige» hodetelefoner, må du bruke denne lille kabelen om du vil lytte fra en iPhone 7. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år, ny iPhone. Eller to, da, hvis vi skal være korrekte. Test av Plus-modellen kommer litt senere i en egen artikkel.

iPhone 7 er den minste av de to nye. Fremdeles dreier det seg om en 4,7 tommers skjerm og et utseende som, ganske utradisjonelt, ikke har fått de store endringene fra 6s-modellen som ble lansert i fjor.

For, der iPhone 4, iPhone 5 og iPhone 6 alle hadde helt nytt designspråk i forhold til sine forgjengere, er det bare noen små endringer på iPhone 7 hva gjelder utseende. Det er først og fremst at antennebåndene er flyttet ut helt på kanten av baksiden, og at objektivet tar større plass. Det gjør også at de fleste deksler til 6-telefonene ikke vil fungere med 7-telefonene.

iPhone 7-modellene kommer i to nye farger; svart (matt) og såkalt Gagatsvart. Sistnevnte er svært blank og blir fryktelig lett ripete; så mye at Apple anbefaler kundene å bruke den med deksel. Da må vi innrømme at vi spør oss selv hva vitsen er.

HTC fikk mye pepper rundtom for å lansere tre praktisk talt like telefoner i HTC One M7, HTC One M8 og HTC One M9, så her synes vi også at Apple godt kunne ha vært litt mer kreative.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer