Et godt alternativ til Instagram

Krever ikke at du deler bildene i et eget sosialt nettverk.

I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Den lar deg fikse opp mobilbildene dine på enkelt vis.  Foto: KIRSTI ØSTVANG
I VINDEN: VSCO Cam er fotoappen alle snakker om. Den lar deg fikse opp mobilbildene dine på enkelt vis. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VSCO Cam er ingen nykommer, og appen ble lansert for iPhone i fjor. Den har for lengst blitt en av de mest populære fotoappene på App Store.

Endelig er også Android-utgaven her. Det har gjort at fotoappen har blitt en snakkis den siste tiden, og det er ikke uten grunn.

VSCO Cam er et friskt pust blant et uendelig antall fotoapper til mobilen.

Les også: Verdens kjappeste kamera-app

Redigering og effekter

Ikke bare er den utrolig enkel å bruke, den har et godt utvalg flotte filtere - ti følger med som standard. I motsetning til apper som Instagram kan du også tilpasse mange av innstillingene på hvert filter.

Tanken med appen er å hjelpe deg å gjøre hvert eneste bilde du tar til et lite stykke kunstverk. Søker du opp hashtagen #vscocam på Instagram, skjønner du sikkert hva vi mener.

Appen har dessuten det aller viktigste av redigeringsmuligheter, inkludert justering av eksponering, fargetemperatur og kontrast. Du kan også beskjære, rotere og gjøre bildene skarpere.

Ja, og så trenger du ikke melde deg inn i et sosialt nettverk for å kunne ta bildene, noe mange sikkert setter pris på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer