TEST: Insta360 Go

Et knøttlite videokamera

Med mange fleksible muligheter.

HENGER FAST: Ved hjelp av et halskjede med magnet på innsiden av genseren, henger Insta360 Go godt fast. Foto: Pål Joakim Pollen
HENGER FAST: Ved hjelp av et halskjede med magnet på innsiden av genseren, henger Insta360 Go godt fast. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spør du meg om hva som er årets kuleste dings, vil jeg definitivt være tilbøyelig til å trekke frem 360-graderskameraet Insta360 One X som vi testet før sommeren.

Det er noe herlig befriende ved å slippe å tenke på hvor man sikter mens man filmer, siden det er noe du selv kan velge når du redigerer filmen etterpå. Med mye fiffig tilleggsutstyr, som en selfiestang som blir «usynlig» i videoene, er de kreative mulighetene også svært gode.

Nå har det samme selskapet, altså Insta360, lansert et knøttlite videokamera som bare veier 18 gram. Det kan riktignok ikke filme i 360 grader, men har en ganske solid vidvinkel og får derfor med seg mye i bildet allikevel.

Én knapp

Insta360 Go måler bare 5x2x1,5 centimeter og veier altså bare 18 gram. På forsiden er det ikke stort annet enn et objektiv (f/2,1), og på baksiden finnes det en port til lading samt en liten knapp.

Trykker du én gang på denne knappen, fanger kameraet en kort video. I den tilhørende appen kan du bestemme hvor lang denne standardvideoen skal være - 15, 30 eller 60 sekunder.

Holder du knappen inne litt, vibrerer kameraet, og så kan du enten trykke for å ta stillbilde, trykke to ganger for å fange en timelapse-video (fortfilm, 6x hastighet) eller tre ganger for et slow motion-opptak (1/4x). Også her kan du justere lengde og den slags i appen - og hvor mange trykk som skal gjøre hva.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer