Et lite hotell med eget nettverk

Publisert

Vi dro tilbake til Santa Monica etter messen, siden det var mer fristende å tilbringe weekenden der enn å dra tilbake til rekordforsøkene som værgudene holdt på med i Norge, med daglige nye nedbørsrekorder.Vi vurderte nå et enklere hotell, Ocean Lodge, som lå ved siden av det vi hadde bodd på tidligere. Vi sjekket opplysninger om hotellet på nettet og fant ut at dette hotellet hadde et eget nettverk, og at det var bare å koble seg på med sin bærbare og få gratis tilgang til Internett. Dette hørtes svært praktisk ut, så vi ringte og bestilte rom.Vi ankom hotellet, sjekket inn og koblet oss opp med nettverkskabelen. Ikke kontakt. Så husket vi på at denne delen av nettverkskortet ikke var installert skikkelig. Det ble ordnet med en nedlastning av ny driver, fjerning av den gamle driveren og reinstallering av begge driverne på nytt.

Men det virket fremdeles ikke.

Vi avinstallerte da begge programpakkene fra de to Internettilbyderne, slik at det ikke var noen oppringte forbindelser igjen på PCen. Da ble vi bare møtt med meldingen om at vi ikke hadde tillatelse til å bruke Internet Connection Wizard, og at vi måtte kontakte den ansvarlige for nettverket. Vi til kontakt med hotelleieren, som driver utvikling av hotellsystemer og nettverksløsninger. Men han kunne heller ikke finne ut av dette, siden nettverket fungerte fint på hans medbrakte bærbare. Det var vår PC som var problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer