Et praktisk apparat?

Publisert

Tastaturet er lite, men brukbart, og veldig kjekt plassert. Det er ikke noe å skrive lengre avhandlinger på, men helt kurant for inntasting av adresser og epost.

Mekanismen er praktisk og elegant. Når tastaturet er "parkert" gir du det en liten dytt innover, så spretter det ut akkurat nok til at du får tak i riflene på oversiden av fronten, og kan trekke det helt ut. Når du ikke skal bruke tastaturet mer, dytter du det bare inn under apparatet igjen til det sier klikk.

Det er ikke så mange knapper på selve apparatet, vi mener at det hadde vært en fordel med flere. Spesielt savner vi knapper med brukerdefinerte funksjoner, som for eksempel kunne lagre favorittene sine, adressene til nettsteder man bruker ofte. Hva med væremelding ved å trykke på en knapp i stedet for å manøvrere seg dit? Eller nettbanken? Eller hva med DinSide Data? Mulighetene er mange.

Skjermen er 8,2 tommer diagonalt, behagelig å se på og holder "VGA-standard" i følge produsenten. Den ser ut som 640 ganger 480 punkter med 256 farger, men dette er ikke oppgitt spesifikt. De faste ikonene legger også beslag på deler av skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer