Et skred av nye Huawei-produkter

Lanserte smartklokke, treningsarmbånd, trådløse ørepropper og ny Matebook X.

MYE NYTT: Watch Fit var bare ett av mange produkter Huawei lanserte torsdag ettermiddag. Foto: Huawei
MYE NYTT: Watch Fit var bare ett av mange produkter Huawei lanserte torsdag ettermiddag. Foto: Huawei Vis mer
Publisert

Det var ingen nye mobiltelefoner å spore da Huawei lanserte nye produkter torsdag ettermiddag, men det kinesiske selskapet lanserte likevel en drøss av andre produkter:

Én smartklokke, ett treningsarmbånd, et nytt par trådløse ørepropper og to nye PC-er sto på menyen, ved siden av et par semi-trådløse ørepropper med ledning bak nakken.

Huawei Watch GT Pro

Først ut var en ny Huawei Watch-smartklokke. Vi testet nylig den rimeligere GT2e-modellen som fikk en femmer på Dinsides terning, med svært god batteritid og et hav av treningsfunksjoner.

Nå kommer Huawei med en Pro-utgave, og som alle pro-produkter blir dette en noe dyrere sak, med prislapp på 3290 kroner, altså omtrent det dobbelte av nevnte GT2e.

Og for de ekstra kronene får du her en klokke med safirglass (svært vanskelig å ripe opp) og urkasse i titan. Fremdeles er batteritida oppgitt til 14 dager med vanlig bruk, og klokka har innebygd GPS slik at du ikke trenger telefonen med deg for å spore aktiviteten du bedriver geografisk. Er du på tur i fjellet eller skogen, kan klokka via GPS-en vise deg veien tilbake, og du blir advart på håndleddet dersom trykket i atmosfæren brått endrer seg slik at ekstremvær er i emning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer