Apples batteribytte-program utløper 31. desember

Etter nyttår blir det slutt på billig batteribytte på iPhone

Så mye vil det koste fra 1. januar 2019.

SNART SLUTT PÅ RABATT: Nyttårsaften er siste dag hvor Apple tilbyr rabatt på batteribytte på eldre iPhone-modeller. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
SNART SLUTT PÅ RABATT: Nyttårsaften er siste dag hvor Apple tilbyr rabatt på batteribytte på eldre iPhone-modeller. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

For omtrent ett år siden havnet Apple i trøbbel etter at det kom frem at de med vilje gjorde eldre iPhone-modeller tregere når batteriet i mobilene svekkes.

Apple endte opp med å be om unnskyldning, og som plaster på såret satt ned ned prisene på batteribytte med 50 dollar, fra 79 til 29 dollar. I Norge gikk prisene var 799 til 299 kroner.

31. desember er siste frist

Men snart setter selskapet opp prisen igjen. Den 31. desember avsluttes nemlig det såkalte batteribytteprogrammet, og fra og med 1. januar settes prisen opp igjen.

Mobilene som kvalifiserer til billigere batteribytte er iPhone SE, 6, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og X.

- Etter 31. desember vil gebyret bli endret til 499 kroner for alle disse produktene, unntatt iPhone X, som blir endret til 729 kroner, skriver Apple på sine nettsider.

Høyere pris på årets modeller

iPhone Xs, Xs Max og Xr ble lansert etter at batteriproblematikken ble kjent, og kvalifiserer dermed ikke til billigere batteribytte. For disse modellene koster batteribytte 729 kroner.

Merk at det kommer et fraktgebyr på cirka 100 kroner i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer