Få betaling for å surfe

Nettleseren fra GoToWorld er ikke bare gratis – du får til og med betalt for å bruke den. 3 kroner timen er kanskje ikke mye, men verver du venner som igjen verver nye venner, kan du tjene mye mer.

Få betaling for å surfe
Publisert

Annonser på Internett gir store inntekter – for nettselskapene. GoToWorld har bestemt seg for å dele sine inntekter med deg.

GoToWorld er en kombinasjon av tjenester, og de byr på alt fra egen nettleser (som bruker Internet Explorers som bakgrunn) til eget webregister (som ligner på About.com), e-posttjenester, pratesider pluss flere interessante programmer som er gratis for registrerte brukere av GoToWorld.

Pyramidespill?

Skal det bli noe særlig størrelse på sjekkene du mottar fra GoToWorld, er du nødt til å verve venner. De 40 centene du tjener hver time du selv surfer aktivt, blir du ikke rik av.

Verveordningen til GoToWorld ligner mye på et pyramidespill. Du verver venner, og de verver i sin tur nye venner, og dess flere som verves, dess mer tjener du. Men til forskjell fra pyramidespill, betaler deltakerne selv ingenting, og GoToWorld er derfor fullt lovlig.

Hver time en venn surfer, tjener du 10 cent, men du tjener også penger for den tiden dine venners venner bruker på nettet. Vi satte opp et regnestykke som vi selv syntes virker realistisk – selv om det nok vil kreve litt arbeid med vervingen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.