AmpMe spiller samme musikk fra flere telefoner

Få flere høyttalere til å spille akkurat det samme

Og nå har party-appen fått støtte for Spotify.

SPILL DET SAMME: AmpMe lar deg koble sammen et vilkårlig antall mobiltelefoner og Bluetooth-høyttalere slik at de spiller likt. Foto: AmpMe/YouTube
SPILL DET SAMME: AmpMe lar deg koble sammen et vilkårlig antall mobiltelefoner og Bluetooth-høyttalere slik at de spiller likt. Foto: AmpMe/YouTube Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid man har et fett stereoanlegg for hånden, og noen ganger hender det at må man ta til takke med lyden fra en mobilhøyttaler.

Ampme er en app som lar deg synkronisere lydavspilling på tvers av flere enheter, slik at de spiller det samme. Dermed kan godt den ene mobilhøyttaleren bli til ti, slik at det i hvert fall blir mer lyd.

Dessuten støttes også tilkobling til flere Bluetooth-høyttalere i oppsettet, altså litt på samme måte som Logitechs UE-serie, som kan kobles sammen slik at mange høyttalere spiller det samme. Med AmpMe kan imidlertid høyttalerne være laget av ulike produsenter.

FLERE KILDER: AmpMe kan synkronisere musikkavspilling på tvers av flere enheter, både fra Spotify, Soundcloud, YouTube og lokalt lagrede filer. Skjermbilde: AmpMe
FLERE KILDER: AmpMe kan synkronisere musikkavspilling på tvers av flere enheter, både fra Spotify, Soundcloud, YouTube og lokalt lagrede filer. Skjermbilde: AmpMe Vis mer

Spotify-støtte

AmpMe har eksistert en stund allerede og ble plukket ut av Google som en av de beste appene i 2016.

Forleden dag oppdaterte skaperne appen til å kunne spille musikk fra Spotify. Det gjør den brått enda mer aktuell for mange. Tidligere var det kun YouTube, Soundcloud og lokalt lagret musikk som var støttet.

Verdt å merke seg er imidlertid at Spotify-støtte krever at man er premium-abonnement, og det holder heller ikke at den som styrer showet har det – alle som kobler seg på her må være betalende Spotify-brukere.

Under ser du en promo-video som viser hvordan det hele fungerer:

Vis mer Vis mer

AmpMe er gratis og tilgjengelig både for iOS og Android.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer