OnePlus 8T:

Får lynrask lading

Høyest ladeeffekt i det norske markedet.

HURTIGLADING: Neste måned kommer OnePlus' nye toppmodell, OnePlus 8T. Den får den raskeste ladingen på det norske markedet til nå (avbildet: OnePlus 7 Pro). Foto: Pål Joakim Pollen
HURTIGLADING: Neste måned kommer OnePlus' nye toppmodell, OnePlus 8T. Den får den raskeste ladingen på det norske markedet til nå (avbildet: OnePlus 7 Pro). Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. oktober presenterer OnePlus høstens nye toppmodell, OnePlus 8T, som denne gangen ser ut til bare å være én telefon - uten en separat Pro-utgave.

Begge de eksisterende 8-modellene fikk meget gode skussmål da vi testet dem på Dinside på forsommeren, med en femmer på terningen både til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

Visste du at du kan gjøre dette med kameraet? Vis mer

65 watts lading

OnePlus har tradisjon for å røpe litt og litt om kommende modeller før lansering, og nå har selskapet avslørt at OnePlus 8T blir den første telefonen fra selskapet som støtter lading med 65 watts effekt, – mer enn en dobling kontra tidligere modeller, som ladet på 30 watt.

Batteriet, som for øvrig er på 4500 mAh, lades nå lynraskt. Der man kommer seg fra 0-58 prosent på bare et kvarter, og der telefonen er fulladet på 39 minutter.

OnePlus kaller teknikken Warp Charge 65, og den går blant annet ut på at batteriet i telefonen er todelt slik at hver del lades separat, med drøye 30 watt inn i hver halvdel.

Samtidig skal batteriene holde seg «svale» når du lader, selv om du også brukes telefonen. Det på grunn av et nytt varmeavledningssystem innabords.

Vi sammenlikner mikrofonene på Surface EarBuds, Jabra Elite Active 75t, OnePlus Buds og Beoplay E8 Sport. Vis mer

Selve laderen støtter også USB PD (Power delivery) med opptil 45 watt og kan da brukes også for å lade bærbare PC-er og den slags.

Hvor raskt (og om) den kan lades trådløst, finnes det foreløpig ingen informasjon om.

Toppscore hos DisplayMate

Ifølge OnePlus har 8T-modellen også fått toppscoren A+ hos DisplayMate (som utfører omfattende tester av skjermer).

Den har 120 Hz bildefrekvens som på 8 Pro-modellen, og OnePlus har gjort over 140 oppdateringer av programvaren for å dra nytte av den utvidede oppfriskningsraten, der fjorårsmodellene lå på 90 Hz.

Blant annet scorer telefonen svært høyt på å ha korrekte farger, med JNCD 0,3 (just noticable color difference) og dekker 100% av DCI-P3-fargerommet, som brukes av filmindustrien. Den støtter også HDR10+ og lysstyrke opp til 1100 nits. Skjermen skal også operere med 8192 grader av lysstyrke.

Kommer i oktober

OnePlus 8T lanseres altså 14. oktober der alle kan følge lanseringen på nett fra klokka fire norsk tid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer