OnePlus 8T:

Får lynrask lading

Høyest ladeeffekt i det norske markedet.

HURTIGLADING: Neste måned kommer OnePlus' nye toppmodell, OnePlus 8T. Den får den raskeste ladingen på det norske markedet til nå (avbildet: OnePlus 7 Pro). Foto: Pål Joakim Pollen
HURTIGLADING: Neste måned kommer OnePlus' nye toppmodell, OnePlus 8T. Den får den raskeste ladingen på det norske markedet til nå (avbildet: OnePlus 7 Pro). Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. oktober presenterer OnePlus høstens nye toppmodell, OnePlus 8T, som denne gangen ser ut til bare å være én telefon - uten en separat Pro-utgave.

Begge de eksisterende 8-modellene fikk meget gode skussmål da vi testet dem på Dinside på forsommeren, med en femmer på terningen både til OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

65 watts lading

OnePlus har tradisjon for å røpe litt og litt om kommende modeller før lansering, og nå har selskapet avslørt at OnePlus 8T blir den første telefonen fra selskapet som støtter lading med 65 watts effekt, – mer enn en dobling kontra tidligere modeller, som ladet på 30 watt.

Batteriet, som for øvrig er på 4500 mAh, lades nå lynraskt. Der man kommer seg fra 0-58 prosent på bare et kvarter, og der telefonen er fulladet på 39 minutter.

OnePlus kaller teknikken Warp Charge 65, og den går blant annet ut på at batteriet i telefonen er todelt slik at hver del lades separat, med drøye 30 watt inn i hver halvdel.

Samtidig skal batteriene holde seg «svale» når du lader, selv om du også brukes telefonen. Det på grunn av et nytt varmeavledningssystem innabords.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer