«Data rollover» hos Ice.net og Talkmore

Får med ubrukt data til neste måned, men ikke ubegrensa

To operatører mener begge at de er først i Norge.

NÅ KAN DU RULLE DATA: Ice.net- og noen Talkmore-kunder får nå med seg data de ikke bruker opp av datakvota til neste måned. Foto: Julia Sjoberg / Folio / NTB Scanpix
NÅ KAN DU RULLE DATA: Ice.net- og noen Talkmore-kunder får nå med seg data de ikke bruker opp av datakvota til neste måned. Foto: Julia Sjoberg / Folio / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ice.net har i TV-reklamer gjennom helga bedt alle kunder om å sjekke e-posten sin. Der skal de ha fått nyheten om det nye opplegget Ice.net kaller «data rollover».

Konseptet er å få med seg dataen man ikke bruker av datakvota over til neste måned. Har du 2 gigabyte (GB) inkludert i abonnementet, men bruker bare 1 GB? Da får du 3 GB totalt å bruke neste måned.

- Telebransjen har det med å følge hverandre, tror du flere kommer med noe liknende i nærmeste framtid?

- Det må du nesten spørre dem om, sa administrerende direktør Eivind Helgaker i Ice.net til Dinside, da vi snakket med han fredag.

Allerede dagen etter kom Talkmore med en melding: De også innfører konseptet, under samme navn. Og tiden vil vise om enda flere hiver seg på.

Slik fungerer «data rollover»

Begge operatørene mener de er først i Norge: Ice.net var først med lanseringen, mens Talkmore påpeker at de allerede har innført ordningen. Ice.net-kundene får dette først i mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer