Facebook Messenger

Får ny knapp

Vil gjøre det enda enklere for deg å ringe.

ANROP: Snart kan du ringe i Facebook Messenger via en egen fane. Foto: Meta
ANROP: Snart kan du ringe i Facebook Messenger via en egen fane. Foto: Meta Vis mer
Publisert

Facebook ruller i disse dager ut en ny versjon av Messenger for iOS og Android.

Ringe-knapp

Den store nyheten er en ny ringe-knapp, i praksis en ringe-fane, hvor du kan holde oversikt over alle inngående og utgående samtaler samt enkelt og raskt starte en ny samtale.

Per i dag består Messenger-appen av to faner, Chatter og Personer. I den amerikanske versjonen finnes det også en egen Stories-fane.

Kraftig økning

Lyd- og videosamtaler blir imidlertid stadig viktigere for Facebook, eller Meta som selskapet bak tjenesten nå heter. Siden begynnelsen av 2020 har daglige samtaler økt med 40 prosent, ifølge DigitalTrends. Hver dag foretar brukerne 300 millioner samtaler.

Frem til nå har imidlertid brukere måttet åpne en samtale (chat) med en venn for å ringe dem. Nå slipper man altså dette, og kan gå via en egen fane. Det er slik det er lagt opp i WhatsApp, som også eies av Meta.

Ifølge DigitalTrends rulles den nye ringe-fanen ut til brukerne gradvis. Har du ikke fått den ennå, er den trolig på vei. I WhatsApp heter den for øvrig Anrop, så vi tipper det blir den norske betegnelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer