Fargerik walkman-telefon med stereohøyttalere

NYHET: Sony Ericsson W660i er en ny 3G-telefon som kun fås i sort og rødt, og den leveres med høyttalere som enkelt kan klikkes på!

Publisert
Sist oppdatert

W660i er siste tilskudd i Sony Ericssons familie av walkmanmobiler, og leveres med et M2-minnekort på 512 MB, som gir plass til rundt 470 sanger (48 kbps i formatet eAAC+). De største M2-kortene har en kapasitet på 2 GB i skrivende stund. Batteriet skal holde til 25 timer musikkavspilling og 6 timer tale (GSM).

Telefonen veier 95 gram, og målene er 102 x 46 x 14,5 mm.

Se flere bilder

Finner musikken

Telefonen er også utstyrt med en finurlig funksjon som kalles TrackID. Hvis du for eksempel hører en sang på radioen du liker, kan du ta opp noen sekunder av sangen via mikrofonen - eller direkte fra telefonens FM-radio. Deretter sendes lydsnutten til en database på nettet, som identifiserer sang, artist og album for deg - og returnerer det til telefonen.

Av øvrig funksjonalitet trekkes fram 2 megapiksels kamera, Bluetooth, full html-støtte og rask nettsurfing takket være 3G, støtte for RSS-feeder, blogging med mer. Om musikkelskere vil like det skal være usagt, men telefonen leveres med stereohøyttalere i miniatyr - som kan klikkes direkte på telefonen. Og vips, så har du et ministereoanlegg. Høyttalerne MPS-75 har i tillegg innebygd FM-antenne, slik at du kan bruke dem til å lytte på radio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer